Kapcsolatfelvétel időpontegyeztetésre

Név(*)
Ügyvédi iroda Szolnokon kéri, hogy írja be a nevét.

E-mail cím(*)
Ügyvédi iroda Szolnokon kéri, hogy adja meg az E-mail címét

Telefonszáma(*)
Ügyvédi iroda Szolnok részére írja le a telefonszámát.

Probléma rövid leírása(*)
Ügyvédi iroda Szolnok részére írja le a problémáját.

Személyes konzultációra
javasolt időpontok(*)

Dr. Válik Andrea

Bemutatkozás

Diplomámat 2002-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Állam-, és Jogtudományi Karán, „cum laude” minősítéssel. A megyeszékhelyen töltött ügyvédjelölti gyakorlatot követően 2008-ban „jeles” minősítéssel szakvizsgáztam, és 2009. januárjától kezdtem meg önálló ügyvédi tevékenységemet, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara 375. lajstromszám alatt bejegyzett tagjaként. Számos jogterülettel foglalkozom, melyekről részletes leírást az egyes menüpontokban talál.

Írja le a problémáját
Dr. Válik Andrea

Jogi segítségnyújtás

Annak érdekében, hogy a szociálisan hátrányos helyzetben lévők számára is elérhető legyen szakszerű jogi tanácsadás, és jogi képviseletet kaphassanak jogaik érvényesítése és jogvitáik megoldása során, a Magyar Állam jogi segítségnyújtás igénybevételét teszi lehetővé. A segítségnyújtás engedélyezése iránti kérelmét a lakhely szerint illetékes járási hivatalban kell benyújtania, az erre előírt nyomtatványon (igénylőlap letöltése itt). Az engedélyező határozat birtokában a jogi segítők névjegyzékéből szabadon kiválaszthatja azt az ügyvédet, akinél a jogi szolgáltatást igénybe szeretné venni.

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.